Nonton Bioskop Online Pranti Community



Antarctic Journal (2005)

Tahun: 2005

Durasi: 115 min

Sutradara: Pil-sung Yim

Pemeran: Hee-soon Park, Ji-tae Yu, Kang-ho Song, Kyeong-ik Kim, Yoo Ji-Tae

Deskripsi: Sajrone lelungan kasebut, ekspedisi sing dipimpin Kapten Choi Do-hyung nemokake jurnal sing ditinggalake karo ekspedisi Inggris 80 taun sadurunge. Jurnal kasebut pancen disimpen ing kothak salju lan Kim Min-jae, anggota ekspedisi liyane, entuk tugas mriksa. Jebule.....lan sakteruse ra penting.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
28/09/2021