Nonton Bioskop Online Pranti Community



Conspirators (2013)

Tahun: 2013

Durasi: 103 min

Sutradara: Oxide Chun Pang

Pemeran: Aaron Kwok, Ah-Niu, Kuan Tai Chen, Leon Lee, Nick Cheung

Deskripsi: Chen Tan (Aaron Kwok), sawijining detektif pribadi ing Thailand, lelungan menyang Malaysia sawise nutupi serangkaian petunjuk sing ditemokake ing foto. Ing kana dheweke nggoleki wong sing diarani Chai, sing bisa mbantu ngungkapake bebener sing ana ing mateni wong tuwane 30 taun kepungkur. Chen nemokake Zheng (Nick Cheung), detektif bo malaysia.....lan sakteruse ra penting.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
28/09/2021