Nonton Bioskop Online Pranti Community



My Kingdom (2011)

Tahun: 2011

Durasi: 108 min

Sutradara: Xiaosong Gao

Pemeran: Barbie Hsu, Chun Wu, Geng Han, Louis Liu

Deskripsi: Ing abad kaping 19, Pangeran Bupati Dinasti Qing mrentah supaya eksekusi massal kabeh klan Meng. Sadurunge dipenggal kepala, pimpinan kasebut sumpah manawa kulawargane bakal males ukum karo keadilan iki. Ngenteni sedane, bocah lanang Meng umur lima taun jenenge Erkui kanthi wani nembang aria. Kekuwatan lan pur.....lan sakteruse ra penting.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
28/09/2021