Nonton Bioskop Online Pranti Community



All About Ah-Long (1989)

Tahun: 1989

Durasi: 95 min

Sutradara: Johnnie To

Pemeran: Chow Yun-Fat, Kun-Hsuan Huang, Man-Tat Ng, Sylvia Chang

Deskripsi: Chow Yun-fat minangka Ah-Long, bapak sing urip kanthi gaya urip sing murah, nalika nyoba nggedhekake putrane, Porky (Wong Kwan Yuen). Ikatan kuwat antarane bapak lan anak dites nalika ketemu kasempatan saka Ex-gendakan Ah-Long (Sylvia Chang) ngganti dalan urip.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
27/05/2022