Nonton Bioskop Online Pranti Community



Death Duel (1977)

Tahun: 1977

Durasi: 90 min

Sutradara: Yuen Chor

Pemeran: On-On Yu, Ping Chen, Tung-Shing Yee, Yun Ling

Deskripsi: Master Katelu dianggep minangka master pedhang paling gedhe ing jaman saiki. Pameran katrampilan lan kekuwatane nggawa tentara penantang menyang lawange, golek gelar kanggo awake dhewe. Ora bakal dikalahake, Guru Katelu nglawan piala, nylametake bocah-bocah wadon sing nandhang kasusahan, lan tandhing mungsuh pedang nganti mati......lan sakteruse ra penting.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
27/05/2022