Nonton Bioskop Online Pranti Community



God of Killers (1981)

Tahun: 1981

Durasi: 90 min

Sutradara: Ann Hui

Pemeran: Cherie Chung, Cora Miao, Lieh Lo, Yun-Fat Chow

Deskripsi: Wu Viet minangka pengungsi Vietnam sing pengin ninggalake negarane lan miwiti maneh ing Amerika Serikat. Pisanan, dheweke kudu lunga menyang Hong Kong, nanging nalika ngliwati Thailand, dheweke ketemu wong wadon ayu sing lelungan karo dheweke. Wu lan katresnan anyar mungkasi munggah ing camp pengungsi ing Thailand, ngendi ing.....lan sakteruse ra penting.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
27/05/2022