Nonton Bioskop Online Pranti Community



Mang gwai oi ching goo si (2011)

Tahun: 2011

Durasi: 97 min

Sutradara: Jing Wong,  Patrick Kong

Pemeran: Chrissie Chau, Him Law, Hin-Wai Au, Jacquelin Ch"ng, Jennifer Tse, ....dkk

Deskripsi: Wong Jing's Classroom nderek Ling, guru pengganti anyar ing sekolah menengah pinggiran kutha. Dheweke ngrasa ana sing salah karo kelase. Murid-murid ing Kelas 4E iku akeh sing ora bisa diatur, kajaba Don Don, sing tansah linggih ing pojok. Suspecting sing murid dheweke Gi Gi, Co Co, lan Fong.....lan sakteruse ra penting.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
20/01/2022