Nonton Bioskop Online Pranti Community



Jurassic World Dominion (2022)

Tahun: 2022

Durasi: 146 min

Sutradara: Colin Trevorrow

Pemeran: Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Laura Dern

Deskripsi: Patang taun sawise Isla Nublar dirusak, dinosaurus saiki urip lan mburu bebarengan karo manungsa ing saindenging jagad. Keseimbangan sing rapuh iki bakal mbentuk maneh masa depan lan nemtokake, sapisan lan kanggo kabeh, apa manungsa bakal tetep dadi predator puncak ing planet sing saiki padha karo sejarah sing paling diwedeni......lan sakteruse ra penting.
PILIHAN




© 2018  wawaFAMILY Group

×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
9/08/2022