Nonton Bioskop Online Pranti Community



Missing (2019)

Tahun: 2019

Durasi: 85 min

Sutradara: Ronnie Chau

Pemeran: Gillian Chung, Hon-Man Ko, Joey Leung, Josephine Koo

Deskripsi: Ing taun 2005, kasus polisi dhuwur sing ilang nalika mlaku-mlaku ing alas nyebabake legenda kutha babagan anane gerbang menyang jagad liyane. Ing taun 2016, legenda kasebut menehi inspirasi novel internet populer Missing, sing saiki diadaptasi dadi thriller adikodrati sing nggegirisi dening pisanan......lan sakteruse ra penting.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
20/01/2022