Nonton Bioskop Online Pranti Community



Mune ga Naru no wa Kiminosei (2021)

Tahun: 2021

Durasi: 104 min

Sutradara: Hiroto Takahashi

Pemeran: Hidaka Ukisho, Mizuki Itagaki, Sei Shiraishi

Deskripsi: Nalika Tsukasa isih sekolah menengah, dheweke tresna marang murid pindahan Hayato lan malah ngakoni perasaane marang dheweke. Dheweke ditolak dening Hayato. Saiki, Tsukasa lan Hayato kanca sekelas ing SMA. Hayato nganggep Tsukasa mung kanca, nanging Tsukasa isih nduweni rasa marang dheweke. Sauntara kuwi.....lan sakteruse ra penting.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
27/06/2022