Nonton Bioskop Online Pranti Community



Omohide poro poro (1991)

Tahun: 1991

Durasi: 118 min

Sutradara: Isao Takahata

Pemeran: Miki Imai, ToshirĂ´ Yanagiba, Yoko Honna

Deskripsi: Taun 1982, lan Taeko umure 27 taun, durung omah-omah, lan wis urip kabeh ing Tokyo. Dheweke mutusake kanggo ngunjungi kulawargane ing deso, ing ngendi dheweke wiwit nyambung maneh karo kangen sing wis lali. Ing ngalih lirik antarane saiki lan kepungkur, Taeko contemplates busur gesang dheweke, lan kamulyan......lan sakteruse ra penting.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
20/01/2022