Nonton Bioskop Online Pranti Community



Papa, Can You Hear Me Sing? (1983)

Tahun: 1983

Durasi: 100 min

Sutradara: Kan-Ping Yu

Pemeran: Li-Chun Lee, Linda Jui-Chi Liu, Shao-Kang Wu, Yueh Sun

Deskripsi: Veteran tentara miskin ing Taiwan ngadopsi anak wadon. Dheweke tuwuh lan ninggalake dheweke mlebu bisnis pertunjukan. Nalika dheweke misuwur, dheweke nyingkiri bapak lan kanca-kancane.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
27/05/2022