Nonton Bioskop Online Pranti Community



Prison on Fire II (1991)

Tahun: 1991

Durasi: 109 min

Sutradara: Ringo Lam

Pemeran: Chow Yun-Fat, Elvis Tsui, Sung-Young Chen, Victor Hon

Deskripsi: Ching minangka tahanan ing kunjara Honk Kong sing nduwe populasi akeh tahanan Cina Daratan. Ching lolos kanggo ndeleng putrane sing isih cilik, sing dilebokake ing panti asuhan. Dheweke nyerahake awake marang panguwasa, nanging kepala keamanan sing males dendam, Zau, ngatur supaya Ching dipasang ing mripate......lan sakteruse ra penting.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
27/05/2022