Nonton Bioskop Online Pranti Community



Shock Wave 2 (2020)

Tahun: 2020

Durasi: 120 min

Sutradara: Herman Yau

Pemeran: Andy Lau, Ching Wan Lau, Kwan-Ho Tse, Ni Ni

Deskripsi: Sawise ngalami ciloko sing ganti urip sajrone tugas, petugas pembuangan bom Fung nolak polisi. Nanging nalika pirang-pirang pamboman nyerang Hong Kong, polisi curiga mantan sekutune bisa uga melu sawise dheweke ora sadar ing TKP. Saiki ngadhepi memori l.....lan sakteruse ra penting.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
27/05/2022