Nonton Bioskop Online Pranti Community



The Karate Kid Part III (1989)

Tahun: 1989

Durasi: 112 min

Sutradara: John G. Avildsen

Pemeran: Pat Morita, Ralph Macchio, Robyn Lively, Thomas Ian Griffith

Deskripsi: Mesakke amarga sekolah karate ditutup, guru Cobra Kai John Kreese gabung karo pengusaha lan seniman bela dhiri sing kejam kanggo mbales Daniel lan Pak Miyagi.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
20/01/2022