Nonton Bioskop Online Pranti Community



The Lady Assassin (2013)

Tahun: 2013

Durasi: 83 min

Sutradara: Quang Dung Nguyen

Pemeran: Kim Dzung, Pham Anh Khoa, Tang Thanh Ha, Thanh Hang

Deskripsi: Ing dharatan, Duong Son Tavern, inang ayu Kieu Thi (Thanh Hang) nggodho wong lelungan, bandit lan pejabat sing kesel menyang panyiapane kanthi bantuan telung hostes sing nggumunake. Nanging tinimbang ngedol awake dhewe, bocah-bocah wadon ngrampog lan mateni tamune, numpuk tumpukan o.....lan sakteruse ra penting.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
20/01/2022