Nonton Bioskop Online Pranti Community



The Lover (1992)

Tahun: 1992

Durasi: 115 min

Sutradara: Jean-Jacques Annaud

Pemeran: Arnaud Giovaninetti, Frédérique Meininger, Jane March, Tony Ka Fai Leung

Deskripsi: Sawijining prawan remaja Prancis sing mlarat melu hubungan ilegal karo ahli waris Cina sing sugih ing taun 1920-an Saigon. Kanggo pisanan ing umur enom dheweke duwe kontrol, lan dheweke nggunakake deftly liwat pacangan besotted ing saindhenging seri saka rapat-rapat clandestine lan torrid ketemu.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
20/01/2022