Nonton Bioskop Online Pranti Community



The Man from Hong Kong (1975)

Tahun: 1975

Durasi: 106 min

Sutradara: Brian Trenchard-Smith,  Jimmy Wang Yu

Pemeran: George Lazenby, Hugh Keays-Byrne, Jimmy Wang Yu

Deskripsi: Panguwasa Australia nangkep wong sing dipercaya ana hubungane karo jagad kriminal Sydney lan ngirim Inspektur Fang Sing Leng (Jimmy Wang Yu) saka Hong Kong kanggo takon. Sawise penjahat sing diduga dipateni, Inspektur Leng lan polisi Sydney nyoba mburu wong sing tanggung jawab lan.....lan sakteruse ra penting.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
20/01/2022