Nonton Bioskop Online Pranti Community



The Mighty Peking Man (1977)

Tahun: 1977

Durasi: 90 min

Sutradara: Meng Hua Ho

Pemeran: Danny Lee, Evelyne Kraft, Feng Ku, Wei-Tu Lin

Deskripsi: Tembung kera monster sepuluh crita sing manggon ing Himalaya tekan para pemburu rejeki ing Hong Kong. Dheweke lelungan menyang India kanggo nangkep, nanging kewan liar lan pasir hisap ngganggu kabeh kajaba Johnny, petualang sing lara ati. Dheweke nemokake monster lan nemokake iku wis mundhakaken scantily-cl ’.....lan sakteruse ra penting.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
27/05/2022