Nonton Bioskop Online Pranti Community



The Nikaidos’ Fall (2019)

Tahun: 2019

Durasi: 106 min

Sutradara: Ida Panahandeh

Pemeran: Masaya Katô, Nelson Babin-Coy, Shizuka Ishibashi

Deskripsi: Sawise kelangan putrane, Tatsuya prihatin amarga bebaya saka garis kulawarga kuna bakal rampung. Ibune Haru ndesek dheweke kanggo miwiti nikah kaping pindho tanpa katresnan, lan sauntara iku dheweke diam-diam ngarep-arep yen putrine Yoshiko bakal omah-omah karo bojo sing gelem nganggo jeneng Nikaido lan tindakake ing.....lan sakteruse ra penting.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
27/05/2022