Nonton Bioskop Online Pranti Community



The Northman (2022)

Tahun: 2022

Durasi: 136 min

Sutradara: Robert Eggers

Pemeran: Alexander Skarsgård, Claes Bang, Nicole Kidman

Deskripsi: Pangeran Amleth ana ing verge saka dadi wong nalika rama brutal dipatèni dening pamane, sing kidnaps ibu boy ’ Rong dekade sabanjure, Amleth saiki dadi Viking sing misi kanggo nylametake ibune, mateni pamane lan males bapake.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
27/06/2022