Nonton Bioskop Online Pranti Community



Summer of Soul (…Or, When the Revo....

Tahun: 2021

Durasi: 118 min

Sutradara: Questlove

Pemeran: Barbara Bland-Acosta, Ethel Beatty, Roy Ayers

Deskripsi: Sajrone musim panas sing padha karo Woodstock, luwih saka 300.000 wong sing melu ing Festival Budaya Harlem, ngrayakake musik lan budaya Amerika Afrika, lan ningkatake kebanggaan lan kesatuan Ireng. Cuplikan saka festival kasebut lungguh ing ruang paling ngisor, sing ora katon luwih saka 50 taun, njaga acara sing luar biasa ing Amerika .....lan sakteruse ra penting.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
28/09/2021