Nonton Bioskop Online Pranti Community



The Duel (2000)

Tahun: 2000

Durasi: 106 min

Sutradara: Andrew Lau

Pemeran: Andy Lau, Ekin Cheng, Nick Cheung, Wei Zhao

Deskripsi: Santo pedhang njaluk tandhing karo dewa pedhang ing pucuking kutha terlarang kanggo nemtokake donya sing paling apik. Nalika tanggal perang tandhing kasebut nyedhaki masalah ing kutha kekaisaran nganti kabeh dicethakake nalika gelut klimaks kasebut.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
28/09/2021