Nonton Bioskop Online Pranti Community



Blade Runner: Black Lotus (2021)

Tahun: 2021

Durasi: 22 min

Sutradara: Kenji Kamiyama,  Shinji Aramaki

Pemeran: Barkhad Abdi, Brian Cox, Gregg Henry, Henry Czerny, Jason Spisak, ....dkk

Deskripsi: Los Angeles 2032. Wong wadon enom tangi tanpa kenangan, lan duwe skills agawe. Siji-sijine pitunjuk kanggo misteri dheweke yaiku piranti data sing dikunci lan tato lotus ireng. Nglumpukake potongan-potongan kasebut, dheweke kudu mburu wong-wong sing tanggung jawab kanggo masa lalu sing brutal lan berdarah kanggo nemokake bebener dheweke......lan sakteruse ra penting.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
30/11/2021