Nonton Bioskop Online Pranti Community



Chimera (2021)

Tahun: 2021

Durasi: 60 min

Sutradara: n/a

Pemeran: Cha Joo-Young, Claudia Kim, Jung Young-ki, Kang Shin-il, Kim Gwi-s ....dkk

Deskripsi: Insiden Chimera, pembunuhan berantai lan kejahatan bledosan sing nggegirisi ing taun 1984, kedadeyan persis padha karo telung puluh lima taun sabanjure ing taun 2019. Kaya bledosan sing nggegirisi ing jaman kepungkur, pembunuhan kejahatan kasebut diarani Chimera, monster ing Mitos Yunani kanthi endhas singa, awak minangka goa.....lan sakteruse ra penting.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
30/11/2021