Nonton Bioskop Online Pranti Community



Star Trek: Discovery (2017)

Tahun: 2017

Durasi: 60 min

Sutradara: Alex Kurtzman,  Bryan Fuller

Pemeran: Anson Mount, Anthony Rapp, Doug Jones, Jason Isaacs, Mary Wiseman, ....dkk

Deskripsi: Tindakake pelayaran Starfleet ing misi kanggo nemokake jagad anyar lan wujud urip anyar, lan siji perwira Starfleet sing kudu sinau manawa kanggo ngerti kabeh perkara asing, sampeyan kudu ngerti dhewe.
PILIHAN


×
Nonton Bioskop Online...
×
Telpon Skype gratis
×
Siswi smu mesum.3gp
×
Romeyo and Juliot.mp4
×
Facebook
×
Tunggoni sik...
×
30/11/2021